Gegevens tonen oversterfte over de hele wereld door covid ‘vaccins’

gegevens-tonen-oversterfte-over-de-hele-wereld-door-covid-‘vaccins’

26-11-21 10:01:00,

De zomer van 2021 die de herfst van 2021 ingaat, ziet een razendsnelle stijging van de alle-oorzaken sterfgevallen in vergelijking met die van dezelfde periode in 2020. Wat is er veranderd? De “Operatie Warp Speed”-injecties die ze “vaccins” noemen, werden over de hele wereld uitgerold, schrijft Dr. Peter McCullough.

Elk land waar veel vaccins worden gebruikt, waaronder Schotland, Israël, Denemarken en de Verenigde Staten, ziet een enorme stijging van het aantal alle-oorzaken sterfgevallen dan “covid”. De voor de hand liggende boosdoener zijn de spuiten, natuurlijk.

De Unz Review heeft een uitgebreide analyse gemaakt van de beschikbare gegevens, waaruit duidelijk blijkt dat de alle-oorzaken oversterfte als het ware aan het “mooning” is. Records worden gebroken in termen van dodentol, vooral in gebieden van de wereld waar grote aantallen mensen de injecties namen.

In Schotland bijvoorbeeld heeft de regering onlangs de 20e achtereenvolgende week geregistreerd waarin het aantal alle-oorzaken sterfgevallen in het hele land boven het vijfjarig gemiddelde lag. En dat in een land met tot dusver een nalevingspercentage van 87 procent prikken.

“Zelfs als we de sterfgevallen door Covid buiten beschouwing laten, lagen ze bijna 20% boven normaal voor de meest recente week, en de tendens is stijgend,” verklaart Alex Berenson op zijn Substack.

Duitsland bevindt zich in een soortgelijk moeras met bijna 78.000 gerapporteerde alle-oorzaken sterfgevallen, een cijfer dat 10 procent hoger ligt dan wat werd verwacht.

“Sterftecijfers (in Duitsland) in september 2021: 10% boven de mediaan van de vorige jaren,” voegt Berenson eraan toe.

Meer jongeren sterven aan covid-prikken dan ouderen

In Denemarken, Finland en Noorwegen is het aantal “mysterieuze” covid -sterfgevallen momenteel hoger dan ooit tevoren, zelfs tijdens het “ergste” van de pandemie. Het aantal sterfgevallen begon in deze drie landen echt te stijgen onmiddellijk na de uitrol van het “vaccin”.

Al vijf maanden op rij heeft Denemarken het 10-jarig record van mensen die sterven aan “alle oorzaken” verbroken. Intussen zijn er in deze periode praktisch geen sterfgevallen veroorzaakt door “covid”.

Ierland, het Verenigd Koninkrijk en Israël laten allemaal soortgelijke alarmerende cijfers zien. En het toeval wil dat alle drie deze landen extreem hoge “vaccinatie”-percentages hebben.

Interessant is dat de slechtst getroffen bevolkingsgroep in dit alles de jongeren zijn,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: