Hoe de autoriteiten ons misleidden met het certificaat

26-11-21 01: 30: 00,

Gepubliceerd op 26. November 2021 door RL.

(Uittreksels)

Sinds september 2021 is het toepassingsgebied van het Covid-certificaat in de meeste landen achtereenvolgens uitgebreid. In Zwitserland, bijvoorbeeld, sinds 20. September 2021, hebben alleen houders van deze QR-code toegang tot culturele, sportieve, gastronomische en overdekte recreatievoorzieningen. De QR-code is ook verplicht voor het bezoeken van universiteiten en ziekenhuizen. Zelfs op het werk is het in sommige bedrijven al verplicht.

Binnenkort zullen antigeentests misschien ook niet meer aanvaardbaar zijn om een Covid-certificaat 19 te krijgen. Sinds oktober 2021 gaan er “regelmatig stemmen op in de media om” te eisen dat alleen gevaccineerde of herstelde personen het certificaat (2G-verordening) zouden krijgen.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: