Iedereen is geobsedeerd door geluk – Hier is waarom het ons ellendig maakt

iedereen-is-geobsedeerd-door-geluk-–-hier-is-waarom-het-ons-ellendig-maakt

26-11-21 02: 00: 00,

Iedereen is geobsedeerd door geluk – Hier is waarom het is het maken van ons ellendig

door

Mark DeNicola en Robert Gorter, MD, PhD.

November 26th, 2021

Wat betekent het nastreven van geluk voor u?

Is het quality time op een warm strand met geliefden waar de spanningen van het gewone leven zich stilletjes in het achterhoofd hebben geschoven? Of is het het bezitten van een miljoenenbedrijf dat op rolletjes loopt en voor u en uw gezin zorgt, zelfs terwijl u slaapt?

Hoe u geluk ook definieert, één ding blijft waar: het is volledig subjectief. Subjectief niet alleen voor jou, maar ook voor elk moment in je leven. Ik betwijfel dat als je vijf jaar geleden een visiebord zou maken, dat je dromen en verlangens volledig zouden overeenkomen met die van vandaag.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: