“Ik heb minstens 500 kinderen gevaccineerd”

26-11-21 01: 00: 00,

Een huisarts, die anoniem wenst te blijven, heeft tegenover het “Redaktionsnetzwerk Deutschland” toegegeven dat hij de kinderen in het geheim had gevaccineerd.

Gepubliceerd op 26. November 2021 door MB.

Dr. Pappa, zoals de huisarts zichzelf noemt, heeft het Biontech-vaccin al aan honderden Duitse kinderen toegediend. In Duitsland is dit vaccin officieel goedgekeurd “pas” vanaf de leeftijd van 12. De huisarts heeft ook zijn eigen drie kinderen gevaccineerd – de jongste is één jaar oud.

“Het risico om een vaccin te gebruiken dat al miljoenen keren is gebruikt in een dosering die door studies voor mijn kinderen verdraagbaar is gebleken of hen te confronteren met een besmettelijke ziekte waarvan de gevolgen op lange termijn niet te overzien zijn”, maakte de beslissing voor hem gemakkelijk.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: