In Italië groeit de woede van de in het ziekenhuis opgenomen gevaccineerden: “Deze staat heeft ons bedrogen”

25-11-21 11: 10: 00,

Gepubliceerd op 26. November 2021 door KD.

Franco Bechis heeft op Il Tempo.it de aandacht gevestigd op een interview dat in vele opzichten dramatisch is. Het verscheen enkele dagen geleden in de Corriere della Sera en handelt over de noodtoestand in de gezondheidszorg in Italië.

Het hoofd van de afdeling besmettelijke ziekten van het ziekenhuis van Padua, Dr. Annamaria Cattelan, bericht daarin over de toenemende overbelasting van de ziekenhuizen: “Tot voor kort hadden we tuberculosepatiënten. Nu hebben we er geen, alleen covid.” De journalist vroeg haar, “Zijn ze allemaal niet ingeënt?”. Het antwoord van Cattelan:

“60 procent. Ze zijn tussen 40 en 60 jaar oud. En dan zijn er nog 40 procent van de patiënten,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: