Meer tests worden gevolgd door strengere maatregelen

meer-tests-worden-gevolgd-door-strengere-maatregelen

25-11-21 11: 05: 00,

Gepubliceerd op 26. November 2021 door RL.

Er is een “test pandemie” in Oostenrijk, waar de regering vorige week een gedeeltelijke lockdown heeft afgekondigd. Dit blijkt uit gegevens van de autoriteiten. Een soortgelijke situatie doet zich in verschillende Duitse deelstaten voor. Daaronder zijn Saksen, Thüringen en Beieren, waar het aantal “gevallen” van Covid 19 zeer hoog is in vergelijking met de andere deelstaten.

In Oostenrijk werden in de kalenderweek in totaal 3″060″352 PCR-tests uitgevoerd 45, volgens de gegevens van de onlinepublicatie Our World in Data. Dit betekent dat ongeveer 30% van alle inwoners van Oostenrijk in de kalenderweek 45 werd getest. Daar moet men rekening mee houden: In de Alpenrepubliek zijn momenteel ongeveer 5’892’000 van de ongeveer 9’046’000 inwoners volledig gevaccineerd.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: