Onder de groene mantel

25-11-21 11: 00: 00,

Door de VN gesteunde bankenalliantie wil “systeem van mondiaal financieel bestuur” creëren door “internationale financiële instellingen een nieuwe vorm te geven”. Door Whitney Webb

Gepubliceerd op 26. November 2021 door LK.

’s Werelds machtigste particuliere financiële reuzen hebben, onder het mom van de World Climate Summit COP26, een plan bedacht om het mondiale financiële systeem opnieuw vorm te geven door samen te werken met instellingen als de Wereldbank. De meest recente wereldklimaatconferentie werd gehouden van 31. Oktober tot 12. November in Glasgow. De financiële reuzen gebruiken deze instellingen om de nationale soevereiniteit in ontwikkelingslanden verder te ondermijnen.

Op 3 november kondigde een “door de industrie geleide en door de VN bijeengeroepen” alliantie van particuliere banken en financiële instellingen plannen aan om de rol van wereldwijde en regionale financiële instellingen te herzien op de COP26 conferentie,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: