Reitschuster: Ongevaccineerden niet meer toegelaten in tentoonstelling over uitsluiting

26-11-21 07: 54: 00, Hoe de autoriteiten ons misleiden met het certificaat

In tegenstelling tot wat overheidsfunctionarissen beweren, wordt een deel van de gegevens ook centraal opgeslagen. Een analyse door Catherina Riva en Serena Tinari (Uittreksels) Sinds september 2021 is het toepassingsgebied van het Covid-certificaat in de meeste landen achtereenvolgens uitgebreid. In Zwitserland, bijvoorbeeld, sinds 20. September 2021 hebben alleen houders van deze QR-code toegang gehad tot culturele, sportieve, gastronomische en (…)

” Lees meer

“Ik heb minstens 500 kinderen gevaccineerd”

Een huisarts, die anoniem wenst te blijven, heeft tegenover het “Redaktionsnetzwerk Deutschland” toegegeven dat hij de kinderen in het geheim heeft gevaccineerd. Dr. Pappa,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: