Sterftecijfers in landen met hoge vaccinatiegraad

26-11-21 12: 00: 00,

Tendensen in sterfte in landen met hoge vaccinatiegraad

Gepubliceerd op 26. November 2021 door LK.

Voor de voorstanders van vaccinatie moeten de resultaten van studies over mortaliteit en morbiditeit in 21 landen met een hoge vaccinatiegraad verbijsterend zijn. Volgens een verslag op de website Global Research heeft geen van de studies ook maar het geringste bewijs geleverd van het succes van “vaccinatie”. En de analyse van officiële WHO-gegevens (beschikbaar op WHO covid dashboard) is ook zeer verontrustend, zegt het artikel.

Global Research zegt dat geen van de voorstanders van vaccinatie erin geslaagd is het virus uit te roeien of een grote opleving van de epidemie te voorkomen,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: