Volgens Anthony Fauci, een vooraanstaand deskundige op het gebied van infectieziekten, ligt het “ter tafel” dat de definitie van een volledig gevaccineerd persoon moet worden gewijzigd, zodat ook een herhalingsinenting tot de mogelijkheden behoort

volgens-anthony-fauci,-een-vooraanstaand-deskundige-op-het-gebied-van-infectieziekten,-ligt-het-“ter-tafel”-dat-de-definitie-van-een-volledig-gevaccineerd-persoon-moet-worden-gewijzigd,-zodat-ook-een-herhalingsinenting-tot-de-mogelijkheden-behoort

26-11-21 01: 49: 00,

Topdeskundige op het gebied van infectieziekten Anthony Fauci zei dat het wijzigen van de definitie van wat een persoon kwalificeert als volledig gevaccineerd om een boostershot op te nemen “op tafel ligt.”

gerapporteerd door Robert Gorter, MD, PhD.

November 26th, 2021

“Op dit moment (november 2021), officieel, staat volledig gevaccineerd gelijk aan twee shots van het mRNA en een shot van de J&J, maar zonder twijfel kan dat veranderen,” zei Fauci in een interview voor de komende Reuters Next conferentie, meldde Reuters.

“Dat is op de tafel voor discussie,” voegde Fauci eraan toe.

De overweging komt nadat de Centers for Disease Control and Prevention (CDC) aankondigde dat booster shots moeten worden gegeven aan iedereen boven de leeftijd van 18.

“We zouden graag zoveel mogelijk mensen die oorspronkelijk werden gevaccineerd met het eerste regime een boost geven,” zei Fauci,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: