Washington ontketent biologische oorlogsvoering in Syrië

washington-ontketent-biologische-oorlogsvoering-in-syrie

26-11-21 07: 50: 00,

De misdaden van de VS in Syrië zijn reeds herhaaldelijk gerapporteerd door de Westerse media, het Syrisch Arabisch Persagentschap SANA, alsook door diverse internationale organisaties. De luchtaanvallen op Syrische steden, die door de VS en de door hen geleide coalitie werden uitgevoerd in strijd met het internationaal recht en rampzalige gevolgen hadden voor de burgerbevolking, werden herhaaldelijk onder de aandacht van de internationale gemeenschap gebracht door Amnesty International. In een van haar verslagen in 2018 werd expliciet beweerd dat de bombardementen blindelings en zonder de nodige voorzorgsmaatregelen waren uitgevoerd, met als gevolg een groot aantal burgerslachtoffers in de stad.

Maar zelfs met de recente stopzetting door de VS van soortgelijke militaire aanvallen die honderden burgers in Syrië het leven hebben gekost, zijn de misdaden van Washington in dat land niet verminderd. Handelend als een schaamteloze bezettingsmacht, blijven de strijdkrachten van de Verenigde Staten die illegaal op Syrisch grondgebied aanwezig zijn, Syrië plunderen,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: