De Covid-19 Omicron Variant: Naar een Vierde Golf Lockdown? Voorwendsel om nieuwe repressieve beleidsmaatregelen in te voeren

de-covid-19-omicron-variant:-naar-een-vierde-golf-lockdown?-voorwendsel-om-nieuwe-repressieve-beleidsmaatregelen-in-te-voeren

28-11-21 12: 18: 00,

Zowel de regeringen als de media in koor zijn nu bezig met een hernieuwde angstcampagne die gericht is op het opduiken van een nieuwe “dodelijke” SARS-CoV-2 variant. Afgelopen juni was het de Delta-variant (B.1.617.2), die naar verluidt zijn oorsprong had in India. En nu is er Omicron (B1.1.529), die volgens de “technische adviesgroep” van de WHO voor het eerst werd ontdekt in ZuidAfrika. Volgens berichten heeft Omicron een “zeer ongewone constellatie van mutaties”

Anthony Fauci leidt de desinformatiecampagne en wijst reeds op de noodzaak van beperkingen op vliegreizen. Ondertussen zijn de Amerikaanse aandelenmarkten gedaald amid een nieuwe golf van Covid paniek.

Iin een tegenstrijdige verklaring, liet Fauci doorschemeren dat Omicron “al in de Verenigde Staten is maar nog moet worden ontdekt”.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: