Afghanistan: Honderd dagen eenzaamheid

afghanistan:-honderd-dagen-eenzaamheid

29-11-21 01: 24: 00,

Alle artikelen van Global Research kunnen in 51 talen worden gelezen door het keuzemenu “Website vertalen” op de bovenste banner van onze startpagina te activeren (Desktopversie).

Om de dagelijkse nieuwsbrief van Global Research te ontvangen (geselecteerde artikelen), klik hier.

Bezoek en volg ons op Instagram op @crg_globalresearch.

Nu de Taliban de eerste honderd dagen aan de macht zijn, zoeken de westerse mogendheden naar een gezichtsreddende formule om de autoriteiten in Kabul met een minimum aan waardigheid tegemoet te treden.

De Europese Unie neemt hier de leidende rol op zich. De Europese landen hebben een gevoel van urgentie over de potentiële vluchtelingenstroom uit Afghanistan. De EU is van plan een “platform voor een inclusieve regionale dialoog op te richten, in eerste instantie met de zes directe buurlanden van Afghanistan” (China, Pakistan, Iran, Turkmenistan, Oezbekistan en Tadzjikistan.)

In een toespraak tijdens de 13th Asia-Europe Meeting (ASEM),

” Lees verder

%d bloggers liken dit: