The NATOstan Clown Show, door Pepe Escobar

the-natostan-clown-show,-door-pepe-escobar

29-11-21 05: 00: 00,

De Amerikaanse hysterie over de âdreigendeâ Russische invasie in Oekraïne heeft elke geopolitieke Stupid-o-Meter in zicht doen exploderen â en dat is een hele prestatie.

Wat een puinhoop. Delen van de Amerikaanse Diepe Staat zijn in openlijke opstand tegen de combo die op afstand de Crash Test Dummy bestuurt, die zich voordoet als POTUS. De neocon-neoliberale as zit te springen om een oorlog â maar heeft geen idee hoe ze die moet verkopen aan een immens verdeelde publieke opinie.

UKUS, die de facto de vijf-ogen spionage zwendel controleert, blinkt alleen uit in propaganda. Dus uiteindelijk is het aan de CIA/MI6 intel as en hun enorme netwerk van media chihuahuas om Fear and Loathing ad infinitum te versnellen.

Russophobic U.S. Think Tankland zou heel graag een Russische âinvasieâ zien, uit het niets, en zou geen moer geven om de onvermijdelijke afranseling van Oekraïne.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: