Brieven aan de redacteur over “De Rationaliteit van de Vaccinatie Beslissing

brieven-aan-de-redacteur-over-“de-rationaliteit-van-de-vaccinatie-beslissing

30-11-21 08: 43: 00,

Jörg Phil Friedrich behandelt in dit artikel de kwestie van de rede bij de beslissing over inenting. Er is kennis over de werkingsmechanismen van vaccinaties. Statistische methoden van empirisch onderzoek zouden kunnen aantonen of een vaccinatie “in het algemeen iets oplevert”. Er moet een onderscheid worden gemaakt tussen de rationaliteit van de maatschappij en de politiek en die van de individuele mens. Geen enkele arts en geen enkele viroloog kan individuele patiënten een veilige verklaring over het risico geven. Ook andere factoren kunnen tot complicaties leiden. Bijgevolg is het geenszins irrationeel om tegen vaccinatie te beslissen. Iedereen kan voor zichzelf beoordelen of vaccinatie in zijn of haar specifieke situatie redelijk lijkt. We hebben veel brieven van lezers ontvangen. Dank u voor hen. Sommige meningen lopen sterk uiteen. Hier is een selectie. Samengesteld door Christian Reimann.

1. Brief aan de redactie

Geacht NDS-team,

Dank u voor het zeer ongezouten artikel over de rationaliteit van de vaccinatiebeslissing van de heer Friedrich. Met die redenering kan vaccineren redelijk lijken.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: