Is er een politieke storm op komst in Europa?

29-11-21 11: 00: 00,

Gepubliceerd op 30. November 2021 door FE.

Er is een nieuw fenomeen opgedoken in de politieke meteorologie. Het is niet langer alleen de botsing van oppositie en macht of de opkomst van de gebruikelijke sociale bewegingen – het is een aanzienlijke golf van woede die nu opkomt. Dit verschilt van land tot land. Een deel van de bevolking, of zij nu op straat demonstreert of niet, kan de pandemische beperkingen niet langer verdragen, gelooft hun leiders en de mainstream media niet langer.

Wat er ook gebeurt, deze opstanden, of zij nu vreedzaam of gewelddadig zijn, zullen hun sporen nalaten. De rebellen kunnen hun bitterheid inslikken zoals de “gele hesjes” in Frankrijk. Maar er is zeker een gevaar van

” Lees verder

%d bloggers liken dit: