Gevaarlijke bestanddelen van vaccins: open discours noodzakelijk

gevaarlijke-bestanddelen-van-vaccins:-open-discours-noodzakelijk

01-12-21 06: 45: 00,

Gevaarlijke bestanddelen van vaccins: open discours noodzakelijk

01.12.2021 | www.kla.tv/20774

Gevaarlijke bestanddelen van vaccins: open discours noodzakelijk In de zomer van 2021 maakte de gerenommeerde patholoog Prof. Dr. Schirmacher uit Heidelberg naam in de Deutsche Ärztezeitung. Hij veronderstelt, naar analogie van de resultaten van zijn onderzoek, dat het aantal niet geregistreerde gevallen, dat als gevolg van de covid-19 vaccinaties is overleden, aanzienlijk hoger is dan officieel wordt gemeld. Uit Japan werd bekend dat wetenschappers metalen deeltjes hebben gevonden in het covid-19 vaccin van Moderna. Dit leidde tot de dood van een aantal gevaccineerden en de Japanse regering liet 1,63 miljoen vaccindoses uit de roulatie nemen. Naar aanleiding van deze en andere soortgelijke incidenten zijn vooraanstaande artsen, wetenschappers en juristen op 20 september 2021 in Reutlingen bijeengekomen voor een congres, gevolgd door een persconferentie. De deskundigen zijn het erover eens dat niet-aangegeven ingrediënten in covid-vaccins een ravage aanrichten onder de gevaccineerden.

» Lees verder

%d bloggers liken dit: