Rusland staat op het punt de veiligheid in de Perzische Golf te verbeteren, door Pepe Escobar

rusland-staat-op-het-punt-de-veiligheid-in-de-perzische-golf-te-verbeteren,-door-pepe-escobar

01-12-21 05: 20: 00,

Het is onmogelijk om de hervatting van de JCPOA nucleaire besprekingen in Wenen te begrijpen zonder de ernstige innerlijke turbulentie van de regering Biden in overweging te nemen.

Iedereen en zijn buurman zijn op de hoogte van Teheranâs duidelijke verwachtingen: alle sancties â geen uitzonderingen â moeten worden opgeheven op een controleerbare manier. Alleen dan zal de Islamitische Republiek wat zij noemt âremediale maatregelen,â terugdraaien, dat wil zeggen haar nucleaire programma opvoeren om elke nieuwe Amerikaanse âstraf.â

De reden waarom Washington niet met een even transparant standpunt komt, is omdat haar economische omstandigheden, bizar genoeg, veel ingewikkelder zijn dan die van Iran onder sancties. Joe Biden wordt nu geconfronteerd met een harde binnenlandse realiteit: als zijn financià “le team de rente verhoogt, zal de aandelenmarkt crashen en de VS zal worden ondergedompeld in diepe economische nood.

Paniekerige Democraten overwegen zelfs de mogelijkheid van het toestaan van Bidenâs eigen impeachment door een Republikeinse meerderheid in het volgende Congres over het Hunter Biden schandaal.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: