Shock: Microscoopanalyse toont volledig gestold bloed aan bij gevaccineerden

shock:-microscoopanalyse-toont-volledig-gestold-bloed-aan-bij-gevaccineerden

01-12-21 07:28:00, Een maatregelen-kritische groep uit Saksen onderzocht bloed van gevaccineerde en ongevaccineerde mensen onder een donkerveldmicroscoop. Wat ze ontdekten was schokkend: extreme klontering is te zien bij de gevaccineerden. Dit kan leiden tot een gebrek aan zuurstof in het lichaam, schrijft Wochenblick.at.

  • Maatregelen-critici vergelijken bloedmonsters van gevaccineerden en ongevaccineerden onder de microscoop
  • Een klein bloedmonster wordt voor een lopende camera afgenomen en onmiddellijk onder een microscoop onderzocht.
  • Vergelijking van beelden van gevaccineerde en ongevaccineerde mensen choqueert: de beelden lijken in de verste verte niet op elkaar.
  • Beelden van de ongevaccineerden tonen cirkelvormige en duidelijk omlijnde bloedcellen.
  • Beelden van de gevaccineerden lijken op een stroperige massa. Bloedcellen totaal samengeklonterd in “clusters”. Geen contouren van de afzonderlijke cellen herkenbaar.
  • Symptomen en ziekten veroorzaakt door zuurstoftekort.

In een dokterspraktijk onderzocht de groep op 29 november bloedmonsters van gevaccineerde en ongevaccineerde mensen. Er werd echter geen bloedbeeld genomen, maar de monsters werden onderzocht met een donkerveldmicroscoop. De volledige video-opname van het experiment werd gisteren rond 19.00 uur online gezet op het Telegram-Kanal “Der Selbstdenker”. Hier wordt alleen het bloed van de eerste twee proefpersonen, een gevaccineerd en een ongevaccineerd, vergeleken. In de video wordt echter verzekerd dat de resultaten overal gelijk waren en wordt opgeroepen de video zo wijd mogelijk te verspreiden om sommige mensen te doen nadenken over de vraag of zij zich na het zien van de video nog wel willen laten vaccineren.

Geschokt door de resultaten – wendde zich daarom tot Wochenblick

De procedure, die voor alle proefpersonen dezelfde was, was als volgt: het bloed werd met een kleine naald afgenomen, op een microscoop glaasje aangebracht en onderzocht onder een donkerveldmicroscoop voor een draaiende camera. Het bloed van vier gevaccineerde en vier ongevaccineerde personen werd vergeleken. Wat onder de microscoop te zien was, schokte de groep zo erg dat zij onmiddellijk contact opnam met Wochenblick voor een zo snel mogelijke publicatie. In de brief staat: “Het is onmiddellijk herkenbaar, zelfs voor leken, dat er iets mis is met het bloed van de gevaccineerde proefpersonen. Het is bedoeld om mensen wakker te maken.”

Bloed van de ongevaccineerden – lijkt “normaal”

Eerst wordt een ongevaccineerde persoon onderzocht. Een kleine hoeveelheid bloed wordt door de arts afgenomen en onmiddellijk op een objectglaasje aangebracht.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: