Heeft de nee-campagne tegen de Covid 19-wet een averechts effect gehad?

02-12-21 04: 00: 00,

Gepubliceerd op 2 december 2021 door SM.

Ons artikel “Covid-19-Wet: mobilisatie werkte vooral op de ja-zeggers” heeft veel lezers aan het denken gezet over het resultaat. Hierna willen wij een kort overzicht geven van de deels zeer gedifferentieerde analyses van ons lezerspubliek en daaruit een conclusie trekken.

Allereerst valt op dat zowel de actoren van de Nee-campagne als de lezers uiterst zelfkritisch zijn en er in meerderheid van uitgaan dat de fouten althans ten dele aan hun eigen kant liggen, d.w.z. bij de Nee-campagne zelf.

“Persoonlijk vond ik de Nee-campagne te agressief”, zegt een lezer, en raakt daarmee de kern van de (zelf)kritiek: druk creëert tegendruk en zo zou het kunnen zijn,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: