LBS zu: Relatienetwerken van Hofreiter en Özdemir verklaren Özdemir’s overwinning

lbs-zu:-relatienetwerken-van-hofreiter-en-ozdemir-verklaren-ozdemir’s-overwinning

02-12-21 01: 02: 00,

Over dit artikel De relatienetwerken van Hofreiter en Özdemir verklaren Özdemir’s overwinning kwam nog meer interessante informatie. Ze zouden zelfs actueel zijn, omdat ze de mening van Groene Partij-leden en sympathisanten over het coalitiedocument en over de personele beslissingen van de verkeerslichtcoalitie mede zouden kunnen bepalen. Maar zo’n vanzelfsprekendheid is vandaag de dag niet meer te vertrouwen. Niettemin, als u Groene medestanders in uw kring hebt, geef dan de verzameling brieven aan de redacteur en het artikel van gisteren door. Dank je. Albrecht Müller.

1. Brief aan de redactie

Geacht Nachdenkseiten-Team,

Interessant in dit verband is ook het feit dat Miles&More Cem, die verdacht werd van corruptie, alle functies moest neerleggen nadat hij zelfs problemen had met een correcte belastingaangifte en werd “uitgezet” – men kan ook zeggen: ingepakt – naar Brussel, waar hij met open armen werd “opgepikt” door lobbyisten en denktanks uit de VS en vervolgens,

“Lees verder

%d bloggers liken dit: