De identiteitskaart

de-identiteitskaart

03-12-21 03: 00: 00,

Eigenlijk was ik sinds mijn vertrek bij de Beierse Journalistenvereniging in het jaar 2016, blij passief lid te zijn van Freischreiber, een vereniging van freelance journalisten. Maar eigenlijk alleen, zoals ik nu pas ontdek. Tot voor enkele dagen heb ik elk jaar zonder problemen via Freischreiber mijn perskaart aangevraagd en gekregen, maar zodra er een probleem is met de partnervereniging FREELENS van Freischreiber dat niet terecht is, komt er een einde aan de hulp van de vereniging, waar ik toch al nooit gebruik van heb gemaakt.

Dus om er niet te veel over te schrijven, hierbij de correspondentie over mijn jaarlijkse aanvraag van een perskaart voor het jaar 2022 ter uwer vrije beschikking en verspreiding. Beginnend met dear en zo verder, schreef een zekere Ken Mehlen van FREELENS e.V. op 26.11.2021 op punt 15 uur dus als volgt:

“Wij hebben uw aanvraag voor de perskaart 2022 ontvangen.

Na controle van alle documenten moeten wij u helaas mededelen dat wij de aanvraag niet zullen inwilligen.

Dit besluit is definitief en behoeft geen verdere motivering.

Hoogachtend
namens Ken”

Aangezien er geen duidelijke motivering is ontvangen op 26.11.2020 op 23: 50 klok terug naar post@freelens.com:

“Geachte heer Mehlen,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: