Meer bewijs dat de COVID samenzweringstheorie een feit is

meer-bewijs-dat-de-covid-samenzweringstheorie-een-feit-is

03-12-21 01: 31: 00,

Alle artikelen van Global Research kunnen in 51 talen worden gelezen door het keuzemenu “Website vertalen” op de bovenste banner van onze startpagina te activeren (Desktopversie).

Om de dagelijkse nieuwsbrief van Global Research te ontvangen (geselecteerde artikelen), klik hier.

Bezoek en volg ons op Instagram op @crg_globalresearch.

De dwangpraktijken van bewegingsbeperking van mensen en verplichte Covid-vaccinatie verspreiden zich over voorheen vrije landen. Duitsland heeft zich nu aangesloten bij Oostenrijk, Italië en Australië om het Derde Rijk te doen herleven: zie dit.

De rush naar totalitarisme is onverklaarbaar volgens het officiële verhaal. Alle gezondheidsautoriteiten erkennen nu dat de mRNA-“vaccins” de infectie niet voorkomen en niet verhinderen dat de gevaccineerden de infectie verspreiden. Dit is de reden waarom de gevaccineerden wordt verteld dat ze elke 6 maanden een booster moeten krijgen en dat ze de ineffectieve maskers moeten blijven dragen.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: