Rusland staat klaar voor een ‘Makeover’ van de veiligheid in de Perzische Golf. Het multi-miljard dollar Chalous gasveld in de Kaspische Zee.

rusland-staat-klaar-voor-een-‘makeover’-van-de-veiligheid-in-de-perzische-golf-het-multi-miljard-dollar-chalous-gasveld-in-de-kaspische-zee.

03-12-21 03: 44: 00,

Alle artikelen van Global Research kunnen in 51 talen worden gelezen door het keuzemenu “Website vertalen” op de bovenste banner van onze startpagina te activeren (Desktopversie).

Om de dagelijkse nieuwsbrief van Global Research (geselecteerde artikelen) te ontvangen, klik hier.

Bezoek en volg ons op Instagram op @crg_globalresearch.

Het is onmogelijk om de hervatting van de JCPOA nucleaire besprekingen in Wenen te begrijpen zonder de ernstige innerlijke turbulentie van de regering Biden in overweging te nemen.

Iedereen en zijn buurman zijn op de hoogte van Teheran’s onomwonden verwachtingen: alle sancties – geen uitzonderingen – moeten op een controleerbare manier worden opgeheven. Alleen dan zal de Islamitische Republiek wat zij noemt ‘corrigerende maatregelen’ terugdraaien, dat wil zeggen haar nucleaire programma opvoeren om elke nieuwe Amerikaanse ‘straf’ te evenaren.

De reden waarom Washington niet met een vergelijkbaar transparant standpunt komt is omdat haar economische omstandigheden,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: