Om de “Lab Leak” COVID theorie te ontkennen, gebruiken de NYT en WPost dubieuze en tegenstrijdige bronnen

om-de-“lab-leak”-covid-theorie-te-ontkennen,-gebruiken-de-nyt-en-wpost-dubieuze-en-tegenstrijdige-bronnen

05-12-21 04: 14: 00, Peter Daszak, voorzitter van EcoHeath Alliance, sprekend in 2017 (Wikipedia)

Dat COVID-19 de mensheid besmette door een zoönotische sprong vanuit een “natte markt” in Wuhan – en niet door een lek uit een laboratorium in dezelfde Chinese stad – werd aan het begin van de pandemie tot onbetwistbare waarheid verklaard. Een jaar lang werd iedereen die het niet met dit verhaal eens was zo onverantwoordelijk gevonden dat hij werd verbannen van grote sociale media platforms , beschuldigd van het verspreiden van “desinformatie” Geen debat over de oorsprong van COVID was toegestaan. Het was geregeld door The Science™. Ieder weldenkend mens die in wetenschap geloofde, accepteerde aan het begin van de pandemie per definitie onmiddellijk dat COVID een natuurlijke sprong vanuit vleermuizen of schubdieren had gemaakt; dat het misschien ontsnapt was uit een lab in Wuhan dat toevallig nieuwe coronavirussen in vleermuizen verzamelde, bestudeerde en manipuleerde, werd officieel tot een gestoorde samenzweringstheorie verklaard.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: