Get Back to Where We Once Were, John Lennon

get-back-to-where-we-once-were,-john-lennon

06-12-21 03: 48: 00,

Alle artikelen van Global Research kunnen worden gelezen in 51 talen door het keuzemenu “Website vertalen” boven aan de banner van onze startpagina te activeren (Desktopversie).

Om de dagelijkse nieuwsbrief van Global Research te ontvangen (geselecteerde artikelen), klik hier.

Bezoek en volg ons op Instagram op @crg_globalresearch.

De gevoeligheid van een tijdperk kan worden verenigd – ook al is het nooit uniform. Wie dat vergeet, is in wezen een visionair, een ongeneeslijke romanticus, vatbaar voor melancholie – een onlosmakelijke eigenschap van het genie, volgens Aristoteles.

John Winston Lennon, zelfbenoemde arbeidersheld, verloren zoon van een gefragmenteerd gezin uit de lagere middenklasse, kan worden gekwalificeerd als de eenmaker van de gevoeligheid van een tijdperk – dat 60is “pandemonium met een grote grijns op,” zoals Tom Wolfe het noemde.

Voor het eerst in de geschiedenis,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: