Is de zwart-bruine coalitie aan het ontrafelen?, door Pedro de Alvarado

is-de-zwart-bruine-coalitie-aan-het-ontrafelen?,-door-pedro-de-alvarado

06-12-21 05: 15: 00,

Wrijving uitbuiten binnen de Democratâs coalitie van de marge is de meest effectieve actie die de GOP/GAP kan nemen in het belang van haar electorale toekomst. De gemakkelijkste manier om dat te doen: door de Democratische Partij te brandmerken als de Zwarte Partij, zoals ik vorige maand heb uitgelegd. Realpolitik is niet de sterkste kant van de Republikeinse leiders, die denken dat vapide, Reagan-tijdperk sloganeering hen zal beschermen tegen de lelijke door misdaad geteisterde Thunderdome die het Biden-regime aan het creëren is met Open Grenzen. Maar als de GOP wil overleven, kan ze maar beter heel snel Realpolitik doorgronden. Een belangrijk punt: Om van de Democraten de zwarte partij te maken, moet je begrijpen hoezeer Hispanics zwarten minachten en in sommige gevallen zelfs verafschuwen, en waarom het niet in het belang van Hispanic is om in de partij te blijven.

De Democratische coalitie is een mengelmoes van luide,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: