Oostenrijk: De afgrond van chaotische tirannie? “Parlementen dienen slechts om te bekrachtigen wat de Dictators beslissen”

oostenrijk:-de-afgrond-van-chaotische-tirannie?-“parlementen-dienen-slechts-om-te-bekrachtigen-wat-de-dictators-beslissen”

06-12-21 03: 13: 00,

Alle artikelen van Global Research kunnen in 51 talen worden gelezen door het keuzemenu “Website vertalen” op de bovenste banner van onze startpagina te activeren (Desktopversie).

Om de dagelijkse nieuwsbrief van Global Research te ontvangen (geselecteerde artikelen), klik hier.

Bezoek en volg ons op Instagram op @crg_globalresearch.

Op 9 oktober 2021 heeft de Oostenrijkse bondskanselier Sebastian Kurz (35) ontslag genomen als bondskanselier, maar hij zei dat hij in de politiek zou blijven als parlementslid. Volgens de media was hij betrokken bij “financiële schandalen”. Zijn vriend en partijgenoot (de conservatieve ÖVP – Oostenrijkse Volkspartij), de toenmalige minister van Buitenlandse Zaken, Alexander Schallenberg, nam de functie van kanselier over. Gisteren, 2 december – slechts twee maanden na zijn aantreden, trad hij af, maar zei dat hij op zijn post zou blijven tot zijn partij het eens is over een nieuwe leider.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: