Een schot in de knie in plaats van de appel: Waarom de Zwitsers het “Covid-certificaat” hebben ingevoerd.

06-12-21 11: 05: 00,

Gepubliceerd op 7 december 2021 door FE.

(uittreksels)

De zogenaamde “Covid-certificaten” zijn internationaal al lang geflopt: volgens een Britse analyse slagen zij er niet alleen niet in coronabesmettingen te voorkomen, maar kunnen zij zelfs bijdragen tot de toename ervan door een vals gevoel van veiligheid, gebrek aan tests en ontwijkingseffecten.

In feite hebben landen met bijzonder strenge certificaatvoorschriften en hoge vaccinatiegraad onlangs enkele van de hoogste besmettingspercentages ter wereld geregistreerd, waaronder Israël in september, de Baltische staten en Singapore in oktober, en momenteel boosterleveranciers Oostenrijk en Duitsland. In Israël zijn al meer dan een miljoen mensen hun “certificaat” weer kwijtgeraakt omdat ze de derde vaccinatie weigerden.

Desondanks hebben de Zwitserse kiezers eind november met 62% voor de Covid-wet en het certificaat gestemd in een referendum dat waarschijnlijk uniek is in de wereld.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: