Noot voor de lezers

noot-voor-de-lezers

07-12-21 12: 56: 00,

In de afgelopen drie maanden hebben we gewerkt aan het uitbreiden van de journalistiek die we hier doen – zowel het bereik als de impact – door middel van verschillende toevoegingen en innovaties. Ik wilde een korte update geven van enkele recente ontwikkelingen die onze Substack-abonnees meer manieren en nieuwe manieren zullen bieden om de journalistiek die wij produceren te consumeren:

First: Alle afleveringen van de live podcasts die ik doe op het nieuwe platform “Callin” – zowel mijn individuele show als een aparte show die ik samen met de Canadese journalist Andray Domise presenteer, genaamd “Unredacted” – zijn nu beschikbaar om online te beluisteren. Het meest opwindende kenmerk van dit platform is zijn interactiviteit: het is ontworpen om de gastheer in staat te stellen vragen te beantwoorden van en deel te nemen aan interacties met luisteraars, in de stijl van talk-radio (vandaar de naam “Callin”).

Zoals ik herhaaldelijk heb benadrukt,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: