Hoe win je geen Olympische gouden medaille, door Pepe Escobar

hoe-win-je-geen-olympische-gouden-medaille,-door-pepe-escobar

08-12-21 05: 10: 00,

Realpolitik geesten worstelen om een punt te vinden in deze gratuite provocatie, ingrijpen minder dan twee maanden voor het begin van de show, op 4 februari, 2022 in het Birdâs Nest in Peking.

Volgens de redenering van het Witte Huis zal âde regering Biden geen diplomatieke of officià “le vertegenwoordiging sturen naar de Olympische Winterspelen en Paralympische Spelen in Peking 2022, gezien de voortdurende genocide en misdaden tegen de menselijkheid in Xinjiang en andere schendingen van de mensenrechten door de VRC.â

Om te beginnen was niemand van de Joe Biden-handlangers in de regering of andere functionarissen überhaupt uitgenodigd. De woordvoerder van het Chinese Ministerie van Buitenlandse Zaken, Zhao Lijian, merkte op dat de VS een diplomatieke boycot nastreefde zonder zelfs maar te zijn uitgenodigd voor de Spelen.

Zhao benadrukte ook dat de Spelen geen podium zijn voor politieke stellingname en voegde eraan toe dat de schaamteloze politieke provocatie een ernstige belediging is voor de 1,4 miljard Chinezen.4 miljard Chinezen.â Hij liet de mogelijkheid van âresolute tegenmaatregelenâ in de lucht hangen.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: