Video: Covid-19: Economische en Sociale Chaos

video:-covid-19:-economische-en-sociale-chaos

08-12-21 05: 21: 00,

V the Virus” zou verantwoordelijk zijn voor de golf van faillissementen en werkloosheid. Dat is een leugen. Er is geen causaal verband tussen het (microscopische) SARS-2 virus en economische variabelen.

Het zijn de machtige financiers en miljardairs die achter dit project zitten dat heeft bijgedragen aan de destabilisatie (wereldwijd) van de reële economie. En er is overvloedig bewijs dat de beslissing om een nationale economie te sluiten (met armoede en werkloosheid tot gevolg) onvermijdelijk gevolgen zal hebben voor ziekte- en sterftepatronen.

Sinds begin februari 2020 hebben de Superrijken miljarden dollars geïncasseerd.

Ruimschoots gedocumenteerd het is de grootste herverdeling van wereldwijde rijkdom in de wereldgeschiedenis, gepaard gaand met een proces van wereldwijde verarming.

Over de auteur:

Michel Chossudovsky is een bekroond auteur,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: