Wat Poetin echt tegen Biden zei, door Pepe Escobar

wat-poetin-echt-tegen-biden-zei,-door-pepe-escobar

08-12-21 05: 10: 00,

Dus de Russische president Vladimir Poetin, alleen, en de Amerikaanse president Joe Biden, omringd door adjudanten, hadden eindelijk hun geheime videoverbinding conferentie gedurende twee uur en twee minuten â met vertalers geplaatst in verschillende kamers.

Dat was hun eerste serieuze uitwisseling sinds ze elkaar in persoon ontmoetten in Genève afgelopen juni â de eerste Rusland-VS top sinds 2018. Voor de wereldwijde publieke opinie, die werd wijsgemaakt dat een âoorlogâ in Oekraïne op handen was, is wat overblijft in wezen een stortvloed aan spin.

Laten we dus beginnen met een eenvoudige oefening die zich concentreert op het kernpunt van de videoverbinding â Oekraïne â waarbij de versies van het Witte Huis en het Kremlin van wat er gebeurde tegenover elkaar worden gezet.

Het Witte Huis: Biden heeft Poetin âduidelijkâ gemaakt dat de VS en bondgenoten zullen reageren met âdiscrete economische en andere maatregelenâ op een militaire escalatie in Oekraïne.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: