20 Minuten: “Actief berouw”: zo kunnen Oostenrijkers de hoge verplichte vaccinatieboetes afwenden

09-12-21 08: 01: 00, Geheime Pfizer documenten: 1223 sterfgevallen en 158’000 bijwerkingen in 90 dagen na goedkeuring in noodgevallen

De door de rechtbank gevraagde Pfizer-documenten, die jarenlang verzegeld hadden moeten blijven 55, tonen een ongelooflijk lange lijst van geregistreerde bijwerkingen veroorzaakt door de Covid-gen medicijnen. Op 5 december 2021 vestigde journaliste Celia Farber de aandacht op documenten die zijn vrijgegeven in het kader van een rechtszaak tegen de Amerikaanse Food and Drug Administration (FDA) wegens openbaarmaking van de documenten die hebben geleid tot de flitsende goedkeuring van Pfizer’s gen-geneesmiddel Covid (wij berichtten) (…)

” Lees meer

“We moeten het land niet verdelen. Maar vaccineer”

Deze oproep komt niet van de nieuwe Duitse minister van Volksgezondheid Karl Lauterbach.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: