Brieven aan de redacteur over “Wij zijn de Nedersaksen – zeeziek en lukraak”

brieven-aan-de-redacteur-over-“wij-zijn-de-nedersaksen-–-zeeziek-en-lukraak”

09-12-21 09: 25: 00,

In dit artikel wijst Jens Berger op de nieuwe Corona-verordening van de deelstaat Nedersaksen. 2G-Plus is in het hele land van toepassing, hoewel de staat de laagste incidentie in het hele land heeft. Dit betekent dat zelfs gevaccineerden met een negatief testresultaat alleen toegang hebben tot bepaalde faciliteiten zoals kapsalons, bioscopen en theaters. Alleen de “boostered” zouden toegang hebben. De vraag is of mensen die dubbel gevaccineerd zijn, gedwongen zouden worden te stimuleren. Dit heeft epidemiologisch geen zin voor “alle mensen onder de leeftijd van 60”. Tenslotte wordt gesteld dat de regering van Nedersaksen “eenvoudigweg door pure chaos werd overmand”. Dank u voor de interessante e-mails, waarin ook andere indrukken en meningen worden gedeeld. Hier is een selectie van de brieven aan de redacteur. Samengesteld door Christian Reimann.

1. Brief aan de redactie

Geachte heer Berger,

U heeft gelijk – maar helaas hoeven we niet zo ver te zoeken, want onze directe omgeving hier in de Zuid-Palts maakt het er niet beter op!

Ik wilde gisteravond naar de sauna in de Südpfalz-Therme in Bad Bergzabern gaan – bij gebrek aan andere aantrekkelijke opties.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: