Houthi’s dicht bij overwinning in Jemen

houthi’s-dicht-bij-overwinning-in-jemen

09-12-21 02: 01: 00,

Alle artikelen van Global Research kunnen worden gelezen in 51 talen door het keuzemenu “Website vertalen” boven aan de banner van onze startpagina te activeren (Desktopversie).

Om de dagelijkse nieuwsbrief van Global Research te ontvangen (geselecteerde artikelen), klik hier.

Bezoek en volg ons op Instagram op @crg_globalresearch.

De oorlog lijkt op zijn einde te lopen in een van de grootste steden van Jemen. Na meer dan tien maanden van onophoudelijke gevechten nadert de strijd om de controle over Ma’rib mogelijk een positief einde voor de kant van de rebellen. De stad, waarvan het historisch, cultureel, humanitair en economisch belang immens is, zou de strategische sleutel kunnen zijn tot een veel grotere verovering, zodat de groep die Ma’rib domineert op het punt staat de burgeroorlog in het hele land te winnen.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: