NAVO verspreidt anti-Russische misinformatie onder Oekraïense functionarissen

navo-verspreidt-anti-russische-misinformatie-onder-oekraiense-functionarissen

09-12-21 02: 27: 00,

Alle artikelen van Global Research kunnen in 51 talen worden gelezen door het keuzemenu “Website vertalen” op de bovenste banner van onze startpagina te activeren (Desktopversie).

Om de dagelijkse nieuwsbrief van Global Research te ontvangen (geselecteerde artikelen), klik hier.

Bezoek en volg ons op Instagram op @crg_globalresearch.

Opnieuw onderschrijft de NAVO anti-Russische paranoia en bouwt ze verdedigingsplannen voor Oekraïne op basis van een mogelijke “imminente dreiging” vanuit Moskou. Volgens een rapport van een belangrijke functionaris van de Westerse Militaire Alliantie is er concrete informatie in de inlichtingengegevens van de organisatie die wijst op de mogelijkheid van een Russische invasie op Oekraïens grondgebied in de eerste dagen van volgend jaar. Als gevolg daarvan wordt verwacht dat Oekraïne de toespraak niet alleen als een ware premisse zal aannemen, maar ook zal aanvaarden dat de NAVO een volledig defensieplan opbouwt om de situatie het hoofd te bieden.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: