Wat Poetin echt tegen Biden zei

wat-poetin-echt-tegen-biden-zei

09-12-21 03: 08: 00,

Alle artikelen van Global Research kunnen in 51 talen worden gelezen door het keuzemenu “Website vertalen” op de bovenste banner van onze startpagina te activeren (Desktopversie).

Om de dagelijkse nieuwsbrief van Global Research te ontvangen (geselecteerde artikelen), klik hier.

Bezoek en volg ons op Instagram op @crg_globalresearch.

Dus de Russische president Vladimir Poetin, in zijn eentje, en de Amerikaanse president Joe Biden, omringd door adjudanten, hadden eindelijk hun geheime videoverbindingsconferentie van twee uur en twee minuten – met vertalers die in verschillende kamers waren geplaatst.

Dat was hun eerste serieuze uitwisseling sinds hun persoonlijke ontmoeting in Genève afgelopen juni – de eerste Russisch-Amerikaanse topontmoeting sinds 2018. Voor de publieke opinie in de wereld, die werd wijsgemaakt dat een “oorlog” in Oekraïne op handen was, is wat overblijft in wezen een stortvloed van spin.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: