“We moeten het land niet verdelen. Maar vaccineer”

09-12-21 04: 00: 00,

Deze oproep komt niet van de nieuwe Duitse minister van Volksgezondheid Karl Lauterbach. Dit zegt de Duitse Homeopathische Unie (DHU) op haar website.

Gepubliceerd op 9 december 2021 door MB.

Naast de oproep op zijn eigen website publiceert de DHU zijn oproep tot vaccinatie in paginagrote advertenties die in verschillende toonaangevende Duitse media verschijnen. “De bevolking immuniseren met goedgekeurde vaccins is de enige manier om uit de pandemie te geraken”, is de mening van de homeopaten.

Eigenlijk gaan “vaccinatie” en homeopathie niet samen. Mensen die hun gezondheid liever toevertrouwen aan homeopathie en andere natuurlijke geneeswijzen zijn in de meeste gevallen waarschijnlijk ook tegen het toedienen van vaccinaties,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: