Erosie van de mensheid

erosie-van-de-mensheid

10-12-21 03: 00: 00,

Reeds een goed half jaar geleden heb ik de crisispolitiek in de uitzonderingstoestand Corona en de achtergrond ervan in detail geanalyseerd als het voorlopige hoogtepunt van een technocratisch-autoritaire ondermijning of uitholling van de democratie die reeds lang aan de gang is, waarnaar ik hier als achtergrond verwijs, zie bibliografie Roth 2021a.

Nu formuleer ik een meer persoonlijk beroep op de redelijkheid en solidariteit van mijn medemensen. Met de nu vanzelfsprekende discriminatie van niet-ingeënte mensen en de steeds luider klinkende roep om algemene vaccinatieplicht, zie ik dat bij de aanpak van de “Corona-pandemie” (SARS-CoV-2/Covid-19) een grens zichtbaar wordt overschreden.

Ik richt mij in het bijzonder tot de alomtegenwoordige, schijnbaar zo redelijke en goedbedoelende, maar zeer zelfingenomen en arrogant moraliserende, geschiedenis-vergetende en onwetende “kindermeisjes” die mij willen dwingen hen te infantiliseren en eufemistisch “schoppen” te noemen in dienst van vermeende solidariteit, en die ook voortdurend op een vervormende en beknottende manier beweren dat “de wetenschap” duidelijk aan hun kant staat.

De deels brutalistische discussies die de laatste weken zijn geëscaleerd, met een steeds populairder wordende “groepsgerelateerde misantropie” tegen “vaccinatieweigeraars” (1) baren mij grote zorgen dat de “Code van Neurenberg”, die is opgesteld onder de indruk van de ontmenselijking door het Nazi-regime, en de “Gelofte van Genève” van de World Medical Association binnenkort genegeerd zouden kunnen worden. Nu al staan meer en meer rechtsgeleerden “paraat” en ondersteunen,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: