In het Verenigd Koninkrijk, waren 75% van de “Covid” sterfgevallen dubbel gevaccineerd

in-het-verenigd-koninkrijk,-waren-75%-van-de-“covid”-sterfgevallen-dubbel-gevaccineerd

10-12-21 05: 17: 00,

In het VK was 75% van de “Covid” sterfgevallen dubbel gevaccineerd

Gepubliceerd op 10. December 2021 door KD.

Hebben we te maken met een pandemie van de ongevaccineerden, zoals de mainstream media, politici en “deskundigen” blijven verkondigen? Nee, want volgens de officiële gegevens van landen waar de vaccinatiestatus van “Covid”-patiënten bekend is, hebben we te maken met een pandemie van gevaccineerden.

We berichtten al over Italië, UK en Schotland, waar 55 procent, respectievelijk 79,4 procent en 89 procent van de “Covid”-doden gevaccineerden betrof. In Israël had 60 procent van de ernstige ziektegevallen betrekking op gevaccineerde mensen.

De meest recente gegevens uit het VK, gepubliceerd door het UK Health Security Agency (UKHSA),

” Lees verder