Ondanks hispanic hype, blanke stem nog steeds sleutel tot toekomst GOP, door Pedro de Alvarado

ondanks-hispanic-hype,-blanke-stem-nog-steeds-sleutel-tot-toekomst-gop,-door-pedro-de-alvarado

11-12-21 05: 00: 00,

Sinds Glenn Youngkin vorige maand de gouverneursverkiezingen in Virginia won, heeft Conservatism, Inc. de ronde gedaan met de gebruikelijke opschepperij dat de overwinning van de GOP een grote overwinning was voor diversiteit. Natuurlijk hebben ze de overwinning van Winsome Sears, een Jamaicaanse immigrant, voor luitenant gouverneur, en Jason Miyares, de zoon van Cubaanse ballingen, voor procureur-generaal. Maar ze prezen ook de vermeende Hispanic meerderheid die de Republikeinen hebben binnengehaald [Explore AP VoteCast Findings in Virginia, Votecast Election 2021]. AP Votecast meldde dat Youngkin 55 procent van de Hispanic stemmen haalde tegenover verliezer Terry McAuliffeâs 43 procent.

De consequente en bijna monolithische stem van Hispanics op Democraten maakt dat getal erg verdacht, zoals ik al eerder heb aangegeven. Maar het getal is zo diep gewenst dat het net de rugwind zou kunnen zijn die de GOP consultant klasse in nog hogere vluchten van Hispandering stuurt.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: