Over natuurlijke immuniteit

over-natuurlijke-immuniteit

11-12-21 10: 30: 00, Infectiepercentages na herstel vs. vaccinatie (SPR gebaseerd op Goldberg et al)

Gepubliceerd: December 11, 2021
Delen op: Telegram / Twitter / Facebook

Een nieuwe Israëlische studie bevestigt de superioriteit van natuurlijke covid immuniteit.

Gegevens uit Israël en enkele andere landen tonen sinds augustus aan dat door infectie verworven immuniteit een veel sterkere bescherming biedt tegen re-infectie van het coronavirus dan door vaccinatie veroorzaakte immuniteit. Een nieuwe Israëlische preprint studie van Yair Goldberg et al. bevestigt dit resultaat en biedt nieuwe inzichten.

Zoals uit bovenstaande grafiek blijkt, is na 4 tot 8 maanden het risico op infectie na herstel ongeveer zeven keer lager dan na dubbele vaccinatie. Bovendien, terwijl de vaccinbescherming na ongeveer zes maanden afneemt tot nul, blijft de natuurlijke immuniteit zelfs na 12 maanden vrij hoog.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: