Black Alliance for Peace veroordeelt inzet Amerikaanse nationale garde in Hoorn van Afrika

black-alliance-for-peace-veroordeelt-inzet-amerikaanse-nationale-garde-in-hoorn-van-afrika

13-12-21 03: 19: 00,

Alle artikelen van Global Research kunnen in 51 talen worden gelezen door het keuzemenu “Website vertalen” op de bovenste banner van onze startpagina te activeren (Desktopversie).

Om de dagelijkse nieuwsbrief van Global Research te ontvangen (geselecteerde artikelen), klik hier.

Bezoek en volg ons op Instagram op @crg_globalresearch.

Het US Africa Command, AFRICOM, heeft “Task Force Red Dragon” gelanceerd, die meer dan 2,000 Virginia National Guard (VNG) personeel omvat (tegen januari), de grootste VNG inzet sinds WOII. Daar komen nog National Guard soldaten uit Maryland en Kentucky bij, wat het totaal is van de meeste soldaten die de divisie heeft gemobiliseerd sinds 1942. Terwijl Maj. Gen. Timothy P. Williams, de Adjudant Generaal van Virginia zei: “De soldaten van Task Force Red Dragon zijn geweldige voorbeelden van burger-soldaat dienst.” De Black Alliance for Peace (BAP) verwerpt het idee dat er enige nuttige dienst te behalen valt in de voortdurende V.S.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: