Berichtgeving over sterfgevallen in bejaardentehuizen moet in vraag worden gesteld

berichtgeving-over-sterfgevallen-in-bejaardentehuizen-moet-in-vraag-worden-gesteld

14-12-21 06: 45: 00,

Berichtgeving over sterfgevallen in bejaardentehuizen moet in vraag worden gesteld

14.12.2021 | www.kla.tv/20974

Berichtgeving over sterfgevallen in bejaardentehuizen moet in vraag worden gesteld “Doden in besmet tehuis” “Gevaarlijke vaccinatieweigeraars” “Risico’s door zorgverleners” … dit zijn de krantenkoppen van de laatste paar dagen. De corona uitbraken in verpleeghuizen nemen toe. Op 3.11.2021 berichtte de Mitteldeutsche Zeitung over een geval in Brandenburg waarbij 11 bewoners van een verpleegtehuis aan corona zijn overleden. Citaat: “De helft van de medewerkers was niet gevaccineerd.” Of de overleden verpleeghuisbewoners gevaccineerd waren of niet, kon niet worden afgeleid uit het bericht van 3.11. noch uit de vervolgberichten van 4.11. Maar voor de correspondent van het deelstaatsparlement, Hagen Eichler, leek vast te staan: citaat: “Veel van de mensen die nu door het virus worden weggerukt, sterven niet door gebrek aan beschermingmogelijkheid, maar door het gebrek aan solidariteit en, men moet het zo hard zeggen,

» Lees verder

%d bloggers liken dit: