Coronakampen voor positief geteste Duitsers?

13-12-21 11: 15: 00,

Corona kamp voor de positief geteste in Duitsland?

Gepubliceerd op 14. December 2021 door AS.

In het Duitse Ministerie van Binnenlandse Zaken (BMI) werd reeds in maart de mogelijkheid overwogen om mensen die positief op het coronavirus waren getest, in een quarantainekamp onder te brengen 2020. Dit blijkt uit een strategiedocument dat in opdracht van de BMI op 24.maart 2020 is opgesteld. Onderzoeksjournaliste Aya Velázquez doet er verslag van in deze video.

Het document is getiteld “Noodzakelijke maatregelen voor Duitsland om de COVID-pandemie 19 in te dammen en collaterale schade aan de samenleving te voorkomen”. Het is een catalogus van maatregelen in zeven punten. Het voorziet onder meer in een massale toename van het aantal tests en de isolatie van alle bevestigde en alle verdachte gevallen.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: