Deel 7 van het twee uur durende interview met Loekasjenko: De protesten in Minsk vorig jaar

deel-7-van-het-twee-uur-durende-interview-met-loekasjenko:-de-protesten-in-minsk-vorig-jaar

14-12-21 06: 00: 00,

De Wit-Russische president Loekasjenko gaf een twee uur durend interview aan de Russische televisie dat zo interessant is dat ik het volledig zal vertalen en elke dag een deel zal publiceren. Hier is het zevende en laatste deel.

Het twee uur durende interview dat de Russische journalist en hoofd van een van de Russische staatsmediaholdings, Dmitri Kisselev, heeft gehouden met de Wit-Russische president Alexander Loekasjenko, is zo interessant dat ik besloten heb het volledig te vertalen. Loekasjenko zegt daarin veel dat hij nooit eerder in het openbaar heeft gezegd en of je nu denkt dat het allemaal propaganda is of niet, het is zeer interessant om uit de eerste hand de standpunten van de “andere kant” te horen tegen de achtergrond van het conflict tussen de door de VS geleide Nato en Oekraïne enerzijds en Rusland en Wit-Rusland anderzijds.

Slechts twee inleidende opmerkingen voor een goed begrip: In het Russisch spreken mensen elkaar niet aan met, bijvoorbeeld, “Meneer Loekasjenko”, maar met hun voornaam en patroniem.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: