Mijn nieuwe boek “Inside Corona” over de netwerken achter de pandemie is eindelijk beschikbaar voor pre-order

mijn-nieuwe-boek-“inside-corona”-over-de-netwerken-achter-de-pandemie-is-eindelijk-beschikbaar-voor-pre-order

14-12-21 05: 16: 00,

Ik krijg bijna dagelijks e-mails met de vraag wanneer en waar mijn nieuwe boek eindelijk beschikbaar zal zijn voor pre-order. Nu is het zover en ik zal binnenkort ook meer over de inhoud onthullen.

Sinds ik begin oktober meldde dat ik werk aan een nieuw boek dat de netwerken achter de pandemie blootlegt, krijg ik dagelijks e-mails met de vraag wanneer en waar het boek beschikbaar zal zijn voor pre-order. Nu is het eindelijk zover, u vindt de link aan het eind van dit artikel. Ik heb eind september twee artikelen over het boek gepubliceerd die een goed voorproefje geven. Aangezien de artikelen op elkaar voortbouwen, verzoeken wij u eerst dit en dan dit te lezen.

Het schrijven en publiceren van een boek is een complex proces. Ten eerste is er het schrijven zelf, waarbij ik het geluk heb heel snel te kunnen schrijven. Ik begon begin oktober aan het boek te werken en was eind november al klaar.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: