Oostenrijkse priester spreekt van ‘historisch medisch experiment’

oostenrijkse-priester-spreekt-van-‘historisch-medisch-experiment’

14-12-21 04:00:00,

Het Vaticaan heeft zich royaal aangesloten bij het voorgeschreven verhaal: de ‘vaccins’ zijn er om ‘het virus’ te bestrijden. Zoals het onderwerp alle gelederen van de samenleving tot op het bot verdeelt, zo loopt er ook een breuk in de kerkelijke gemeenschap. De Oostenrijkse priester René Dorer schreef daarom onlangs een open brief aan bisschop Manfred Scheuer.

De Oostenrijkse priester René Dorer

De Franciscaner priester zit zoals 2 miljoen andere niet-gevaccineerde Oostenrijkers in een selectieve ‘lock down’. Concreet betekent het dat wie niet het experimentele ‘vaccin’ heeft toegelaten feitelijk huisarrest heeft gekregen, een maatregel die zijns gelijke in de geschiedenis niet kent. Ook Dorer kan als geestelijk nu geen kant meer op.

Onlangs schreef hij een open brief aan zijn bisschop Manfred Scheuer waarin hij spreekt van ‘ongrondwettelijke en niet op bewijs gebaseerde” uitsluitingen, mandaten, en verplichte “gentherapie medicijnen.” Ook verbaast hij zich over de steun die kerk heeft uitgesproken voor dit gedwongen vaccinatiebeleid en hekelt het ‘muilkorven en belasteren‘ van kritische priesters. Al maanden uit hij kritiek op het ‘vertrappen van de mensenrechten‘.
Het uiten van kritiek is niet zonder gevolgen gebleven. Afgelopen zomer werd de jeugdpastor en priester verbannen van een middelbare school vanwege een video die hij in mei 2021 had gemaakt waarin hij vraagtekens zette bij de corona-maatregelen. Kerkleiders ontsloegen hem nadat Dorer zijn bezorgdheid had geuit over de zware lasten die de maatregelen voor kinderen en adolescenten met zich meebrachten.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: