Op weg naar een nieuwe verwoestende wereldwijde crisis? De WEF’s “Cyber aanval met Covid-achtige kenmerken”. Verlamming van de stroomvoorziening, communicatie, transport?

op-weg-naar-een-nieuwe-verwoestende-wereldwijde-crisis?-de-wef’s-“cyber-aanval-met-covid-achtige-kenmerken”.-verlamming-van-de-stroomvoorziening,-communicatie,-transport?

14-12-21 05: 32: 00,

Het Wereld Economisch Forum (WEF), dat de westerse financiële elites vertegenwoordigt, heeft een sleutelrol gespeeld bij de lancering van de 11, 2020 lockdown van maart, die een wereldwijd proces van economische en sociale chaos in de hand heeft gewerkt.

En nu zegt men dat een andere verwoestende wereldwijde economische en sociale crisis zich waarschijnlijk zal voordoen in het kielzog van de zogenaamde Covid-19 pandemie.

Het WEF wijst nu op: “Een cyberaanval met COVID-achtige kenmerken”, die veel verwoestender en chaotischer belooft te zijn dan de Covid-19 pandemie.

Het “Concept 2021” van het World Economic Forum. Cyber Polygon Scenario

Het World Economic Forum (WEF), dat in oktober 2019 samen met John Hopkins en de Gates Foundation optrad als co-sponsor van Event 201, de simulatie van de coronapandemie, is betrokken bij een andere strategische oefening, getiteld Concept 2021.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: